Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πήραν το… πριμ στον Παναθηναϊκό – Τα πλάνα του Φάμπρι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πλήρωσε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το πριμ για τη νίκη στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ, θέλοντας να συμβάλλει στη διατήρηση του πολύ καλού κλίματος στις τάξεις της ομάδας. Η αποστολή των “πρασίνων” με Κέρκυρα και τα πλάνα του Φάμπρι.

Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν μετέβη ο ίδιος στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, αλλά παρέδωσε το ποσό στους συνεργάτες του και αυτοί το μοίρασαν στους ποδοσφαιριστές. Κάθε βασικός έλαβε 1.000 ευρώ, ενώ οι αναπληρωματικοί από 500.

Στα της προπόνησης της Παρασκευής, ο Φάμπρι ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το ματς με την Κέρκυρα. Εκτός αυτής έμειναν οι τραυματίες Χουχούμης και Τοτσέ, οι τιμωρημένοι Βιτόλο και Μαρίνος, όπως επίσης και Ταμπάκης, Κοτσόλης, Βελάσκες, Αποστολόπουλος, Κουίνσι, Ντίνας, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα του “τριφυλλιού”, σε σύστημα 4-2-3-1 την εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης ενώ την τετράδα της άμυνας θα απαρτίζουν (από δεξιά προς αριστερά) οι Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Πίντο και Κάιπερ. Στο κέντρο, απόντος του Βιτόλο, ο Ισπανός θα χρησιμοποιήσει τον στόπερ Τριανταφυλλόπουλο ως “κόφτη”, δίπλα στον φορμαρισμένο Σο. Μπροστά τους θα κινούνται οι Μαυρίας(αριστερά), Ζέκα(ελεύθερος), Σισοκό(δεξιά) που θα προσπαθήσουν να πατήσουν περιοχή και να τροφοδοτήσουν τον Εσπάρθα που θα ξεκινήσει στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμα…

Ανοίγει τα… χαρτιά του στη “Συμμαχία” ο Αλαφούζος

Μήνυμα από “Θύρα 13” προς Βαρδινογιάννη

Φάμπρι: Κανένα φόβο για αντίπαλο, μόνο σεβασμό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε