Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πήρε “ανάσα” με Παπαδόπουλο ο Πανθρακικός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρήκε για τέταρτη φορά δίχτυα στο πρωτάθλημα, ο Κουτσόπουλος έπιασε πέναλτι κι έτσι ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Στο πρώτο ο Πανθρακικός ήταν αυτός που είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες και ένα γκολ από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (το τέταρτο του φέτος) που ήταν αρκετό για την ομάδα της Κομοτηνής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος δημιούργησε τις προϋποθέσεις να την ισοφάριση, ενώ μεγάλος άτυχος ήταν ο Ράγιος ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουτσόπουλο από το σημείο του πέναλτι.

Έτσι, ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πήρε το πολύτιμο τρίποντο και βρέθηκε σε ένα γκρουπ 4 ομάδων που έχουν εννιά βαθμούς (Ξάνθη, Βέροια, Λεβαδειακός).

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σερφά, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Λαδάκης, Καστσελάν (82’ Μελίσσης), Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Βαϊρουρά (57’ Πρίττας), Παπαδόπουλος (87’ Κυβελίδης). 

Στον πάγκο: Αντίλοβιτς, Στάθης, Μίνγκας, Γωνιάδης. 

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Αλβάρεζ (58’ Μπακασέτας), Ουσέρο, Καλαντζής (46’ Ναβάρο), Ντε Μπλάσις (72’ Γκάμπριελ), Ράγιος, Περόνε. 

Στον πάγκο: Μπαντής, Κουρμπέλης, Καστέλς, Έγκον. 

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας) 
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) 
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Κομοτηνής

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε