Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πήρε αναβολή η ΑΕΚ – Ετοιμάζει… εκπλήξεις ο Λίνεν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παράταση κατά μια εβδομάδα πήρε η απολογία της “κιτρινόμαυρης’ ΠΑΕ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας,  για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ – Τις σκέψεις του για την ενδεκάδα της Ένωσης έδειξε στη προπόνηση της Πέμπτης ο Γερμανός τεχνικός της Ένωσης.

Ο νομικός της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου ζήτησε αναβολή επικαλούμενος την απεργία των δικηγόρων, αίτημα που φυσικά και έγινε δεκτό. Έτσι η απολογία της ΑΕΚ ορίστηκε για την επόμενη Πέμπτη (22/11). Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το παιχνίδι της Ένωσης με τον Λεβαδειακό θα πραγματοποιηθεί κανονικά το επόμενο Σάββατο στις 24 Νοεμβρίου.

Στα αγωνιστικά, η αντικατάσταση του Γιάγκο στο ματς με τη Βέροια, λόγω της τιμωρίας του Γιάγκο, δείχνει να προβληματίζει τον Έβαλντ Λίνεν.

Φαβορί για το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Κουτρουμπή στο κέντρο της “κιτρινόμαυρης” άμυνας δείχνει να είναι ο Γιάννης Κοντοές, αφού στην προπόνηση της Πέμπτης έδειξε να τον προτιμά από τον Μπουγαϊδη. Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτή η “έκπληξή” του Γερμανού, αφού σε σύστημα 4-2-3-1 χρησιμοποίησε τον Φουρτάδο αριστερό εξτρέμ (!), ενώ στη σκέψη του είναι να επαναφέρει τον Φούντα στο αρχικό σχήμα.

Η δοκιμή λοιπόν του Λίνεν σε άσκηση τακτική ήταν η εξής: Βλάχος δεξί μπακ, αριστερό ο Λαγός, στόπερ Κουτρουμπής – Κοντοές, αμυντικά χαφ Φέτσης, Κορδέρο, αριστερό εξτρέμ ο Φουρτάδο, δεξί ο Φούντας, επιτελικός χαφ ο Γκερέιρο και κορυφή ο Κατσικοκέρης. Κατά τη διάρκεια της τακτικής ο Λίνεν προχώρησε σε δύο αλλαγές: Η μία ήταν εκείνη του Λαγού, με τον Αρκούδα να περνά στη θέση του και η άλλη του Κατσικοκέρη με τον Κατίδη να παίζει μπροστά.

Ισονομία ζήτησε από ΚΕΔ και ΕΠΟ ο Δημητρέλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε