Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Πήρε διεθνή Νοτιοαφρικανό ο Πανσερραϊκός

Την τρίτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο σύλλογος των Σερρών με τον διεθνή Νοτιοαφρικανό επιθετικό Μπερνάρντ Πάρκερ. Δείτε το βίντεο.
Μετά τους Κέρλα και Σίντζιτς ο Παρκέρ είναι ο τρίτος παίκτης που αποκτά ο Πανσερραϊκός στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 24χρονος επιθετικός ήταν βασικός στην Εθνική Νοτίου Αφρικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, ενώ από πέρυσι αγωνιζόταν στην Τβέντε.
 
Ο Πάρκερ θα είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς και αν πείσει τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι.
 
Η επίσημη ανακοίνωση των “Λιονταριών” για τον 24χρονο επιθετικό:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μορφή δανεισμού του επιθετικού Bernard Parker. O Parker αποκτήθηκε από την Ολλανδική ομάδα Τβέντε για 6 μήνες με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Ο διεθνής επιθετικός είναι βασικό μέλος της εθνικής της Νοτίου Αφρικής και συμμετείχε στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στην Νότια Αφρική το καλοκαίρι του 2010. Είναι γεννημένος στις 16 Μαρτίου του 1986 (24 ετών) και έχει 17 συμμετοχές με την Ολλανδική ομάδα στην οποία αγωνίζεται από πέρυσι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε