Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πήρε ευχές, περιμένει μεταγραφές ο Χιμένεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε, την Τετάρτη, τον προπονητή της ΑΕΚ καθώς οι παίκτες και ο Σταύρος Αδαμίδης του τραγούδησαν το “Happy Birthday” για τα 47α γενέθλια του. Πιέζει ο χρόνος για τις μεταγραφές. Πρόβλημα και με Σάχα. Δυσφορία στην ΠΑΕ για την έκθεση της αστυνομίας.
ΠΑΕ ΑΕΚ: Καλούμαστε να απολογηθούμε για κάτι που δεν αντιλήφθηκε κανείς!

Πρόβλημα και με Σάχα

Πρόταση της Γουίγκαν για τον Γιάχιτς απέρριψε η ΑΕΚ

Γιορτινό ήταν το κλίμα στα Σπάτα την Τετάρτη. Ο λόγος ήταν τα γενέθλια του Μανόλο Χιμένεθ τα οποία οι παίκτες της “Ένωσης” δεν άφησαν να περάσουν έτσι. Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης εμφανίστηκε μία τούρτα με την σημαία της ομάδας και όλοι τραγούδησαν το “Happy Birthday” στον Ισπανό τεχνικό.

 
Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειχνε ξαφνιασμένος από την ευχάριστη έκπληξη, αλλά και συγκινημένος από την αγάπη των παικτών, των συνεργατών του, καθώς και του Σταύρου Αδαμίδη που ήταν επίσης παρών. Αφού δέχτηκε τις ευχές καθενός ξεχωριστά και τους ευχαρίστησε, έδωσε το σύνθημα για προπόνηση. Η τούρτα περίμενε τους παίκτες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.
 
Την ίδια ώρα η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες της για απόκτηση κεντρικού αμυντικού καθώς την ερχόμενη Δευτέρα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Το ενδεχόμενο να προλάβει πλέον ο στόπερ την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό θεωρείται απίθανο καθώς η διαφορά με τον Κάσιο παραμένει, ενώ ο Πουλίδο ακόμα και αν συμφωνήσει θα απουσιάσει για τις επόμενες δέκα μέρες λόγω τραυματισμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε