Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πήρε πεντάχρονο μετά από… σκάουτινγκ η Μάντσεστερ!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο μπόμπιρας, Τσάρλι Τζάκσον ξεπόρτισε και φοράει την φανέλα της Γιουνάιτεντ όντας ο πιο νεαρός παίκτης του συλλόγου. Μάλιστα οι “κόκκινοι διάβολοι” τον παρακολουθούσαν από όταν ήταν τριών ετών!

Απίστευτο κι όμως… αγγλικό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενέταξε στις ακαδημίες της τον 5χρονο Τσάρλι Τζάκσον, τον οποίο μάλιστα άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούσαν από την ηλικία των τριών ετών.
 
Τα βρετανικά Μέσα, επικαλούμενα πηγές μέσα από το σύλλογο, κάνουν λόγο για εκπληκτικές ποδοσφαιρικές ικανότητες του πεντάχρονου, ενώ οι υπεύθυνοι των ακαδημιών της ομάδας ήθελαν να τον αποκτήσουν από το 2009, ωστόσο δεν υπήρχε κλιμάκιο για τόσο νεαρή ηλικία στις ακαδημίες του συλλόγου (το πρώτο τμήμα είναι για παιδιά από 6-8 ετών).
 
Από την πλευρά τους, οι γονείς του δηλώνουν «πιο ευτυχισμένοι από ποτέ», αν και οι ίδιοι είναι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι. «Αγαπημένοι παίκτες του γιου μου είναι ο Τζο Χαρτ και ο Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει σύντομα. Είναι τρομερή ευκαιρία γιατί είναι μεγάλο ταλέντο και ελπίζω να μάθει τα βασικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες της ομάδας», τόνισε ο πατέρας του Τζάκσον, Άντι, και αποκάλυψε ότι οι προπονητές του έχουν μείνει έκπληκτοι με το ταλέντο του. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε