Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα ο Αστέρας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα πήρε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο Αστέρας Τρίπολης για να καταθέσει υπόμνημα πριν την εκδίκαση της υπόθεσής του. Από εβδομάδα η απόφαση για ΟΦΗ και Θρασύβουλο.
 
Το νομικό επιτελείο των Αρκάδων και ο Γιώργος Μποροβήλος κατέθεσαν στην επιτροπή ένα DVD και παράλληλα ζήτησαν προθεσμία προκειμένου να καταθέσουν υπόμνημα. Αυτό έγινε δεκτό και πλέον καλούνται την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου να το καταθέσουν.
 
Τότε θα βγει και η οριστικά απόφαση για το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν.
 
Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Τρίπολης έχει τιμωρηθεί από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας με υποβιβασμό και ζητάει την άρση της ποινής.

Η Επιτροπή Εφέσεων συνεδρίασε και για τις υποθέσεις των ΟΦΗ και Θρασύβουλου μετά την έφεση που ασκήθηκε από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς κατά της πρωτόδικης απόφασης που απάλλασσε τους δύο συλλόγους από οποιαδήποτε εμπλοκή σε στημένους αγώνες.

Ο Αλέξης Κούγιας, ως μάρτυρας κατηγορίας, ανέφερε πως ό,τι μεμπτό υπάρχει για το ματς του ΟΦΗ με την Ηλιούπολη αποδίδεται στην τελευταία. “Αν θέλει η Ηλιούπολη να χάσει, θα χάσει. Δεν χρειάζεται η συνδρομή του ΟΦΗ”, τόνισε.

Για το ματς της Ηλιούπολης με το Θρασύβουλο, ο ισχυρός άντρας της Παναχαϊκής στάθηκε στον διαιτητή Δημητρόπουλο, τονίζοντας πως: “Είναι ένα σάπιο φρούτο της διαιτησίας», ανέφερε προσθέτοντας «… δεν γνωρίζω τίποτα για τον επίμαχο αγώνα”.

Ο διαιτητής από την πλευρά του τόνισε πως “… ο κ. Κούγιας είχε χειροδικήσει σε βάρος ενός βοηθού μου και είχα πάει μάρτυρας στη μήνυση εναντίον του. Από τότε είναι εναντίον μου. Εγώ είχα πάρει άριστα στο ματς αυτό, δεν με ενόχλησε κανένας”.

Η απόφαση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε