Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πήρε προβάδισμα η Ρεάλ – Έμεινε…ζωντανή στο φινάλε η ΤΣΣΚΑ

ΦΩΤΟ REUTERS.

Η βασίλισσα δεν “καθάρισε” την πρόκριση στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ από το πρώτο ματς στη Μόσχα, αφού η ΤΣΣΚΑ με γκολ στο 93′ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ στο 28ο λεπτό, η οποία ήταν ανώτερη είχε σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα όμως δεν τα κατάφερε.

Οι Ρώσοι το πάλεψαν το ματς και κατάφεραν στο 93′ να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Ουέρνμπλουμ. Το 1-1 δίνει προβάδισμα στους Μαδριλένους ενόψει της ρεβάνς του Σαντιάγκο Μπερναμπέου αλλά η ΤΣΣΚΑ διατήρησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες πρόκρισης έχει.

Η ΤΣΣΚΑ πάντως έχει την παράδοση με το μέρος της αφού αυτή είναι η τρίτη φορά που αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκού κυπέλλου Ισπανική ομάδα και τις δύο προηγούμενες προκρίθηκε, με ισοπαλία εντός και νίκη εκτός.

Την παράδοση διατήρησε και ο Ρονάλντο που δεν έχει χάσει ποτέ όταν σκοράρει. Σε 24 παιχνίδια μετράει 21 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ για 8η φορά στην καριέρα του σε νοκ άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και ισοφάρισε το ρεκόρ των Ραούλ, Ιντζάγκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε