Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πήρε την Μπάρτσα από το… χέρι ο Πικέ και την πήγε στο +8 – “Βόμβα” μεγατόνων στο Μπερναμπέου

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Ισπανός αμυντικός σκόραρε στο 67′, χρησιμοποιώντας και το χέρι του, και βοήθησε την Μπαρτσελόνα να “δραπετεύσει” από το Μαδριγάλ επικρατώντας με 1-0 της Βιγιαρέαλ. Έχασε μετά από 9 χρόνια εντός έδρας ο Μουρίνιο.

Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα γνώριζαν ότι η Ρεάλ είχε ηττηθεί από την Χιχόν στον Μπερναμπέου και ήθελαν τη νίκη για να ξεφύγουν 8 βαθμούς και να αγκαλιάσουν τον τίτλο.

“Βόμβα” μεγατόνων στο Μπερναμπέου – Έχασε μετά από 9 χρόνια εντός έδρας ο Μουρίνιο!

Η Βιγιαρεάλ ήταν σκληρό καρύδι ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά ο Βαλντές είπε “όχι” σε δύο περιπτώσεις. Στο δεύτερο μέρος ο Γκουαρντιόλα έριξε στη μάχη τον ανέτοιμο Μέσι και τα πράγματα απλουστεύτηκαν για την ομάδα του.

Η Μπάρτσα πίεσε και έφτασε στο “χρυσό” όπως αποδείχθηκε γκολ. Από κόρνερ, σπανίως οι Καταλανοί σκοράρουν με αυτόν τον τρόπο, ο Μπούσκετς έπιασε την κεφαλιά και ο Πικέ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Λόπεθ. Έκανε το κοντρόλ, χρησιμοποιώντας και το χέρι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.


Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως ο Βαλντές έκανε εκπληκτική επέμβαση στο σουτ του Καθόρλα, κρατώντας το 0-1.

Νωρίτερα η Βαλένθια θριάμβευσε εκτός έδρας κόντρα στη Χετάφε με 4-2. Ο Σολδάδο δεν χαρίστηκε στην πρώην ομάδα του, σημειώνοντας και τα 4 τέρματα των “νυχτερίδων”. Η Βαλένθια έμεινε μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, 3 βαθμούς μπροστά από την Βιγιαρεάλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε