Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πήρε το “εισιτήριο” ο Ολ. Βόλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι Βολιώτες νίκησαν 1-0 τους Κρητικούς και πήραν την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, σε ένα ματς που κρίθηκε στην παράταση.

Στο 103ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σολάκης μπήκε από αριστερά στην περιοχή, ντρίπλαρε τον Λιαπάκη και εκείνος τον ανέτρεψε. Το πέναλτι που καταλογίστηκε ανέλαβε να εκτελέσει ο Καπετάνος, ο οποίος με πλασέ στην αριστερή γωνία εκανε το 1-0, για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Νωρίτερα, στο 91′ ο ΟΦΗ στάθηκε άτυχος, όταν ο Μανούσος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έπιασε το φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιακούποβιτς. Ενώ, στο 52ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μπούρμπου από δεξιά, ο Βλόνταρτσικ σκόραρε με κεφαλιά, αλλά ο βοηθός τον έχει υποδείξει σε θέση οφσάιντ, σε μια φάση που κρίθηκε ώς “οριακή”.

Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Κιάσσος, Σταυρακάκης (24′ Μονιάκης), Νικλητσιώτης (72′ Μανούσος), Λιαπάκης, Σοϊλέδης (88′ Γκουέι), Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μπερτίν, Κατσικογιάννης.

Ολυμπιακός Βόλου:
Ρόκα (40′ Γιακούποβιτς), Ντολεχάλ, Nτολεζάι, Κάστρο, Καμπάνταης, Φραντζιπάνε, Καπετάνος, Τόμας, Σέλεζι, Ρίκκα, Ρόκας (50′ Μητρόπουλος), Μπρέσκα (81′ Σολάκης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε