Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πήρε το πιστοποιητικό η ΑΕΚ αλλά “πονοκεφαλιάζει” με Πανιώνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε στην Ένωση την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα που η ομάδα της Νέας Σμύρνης προχώρησε σε καταγγελία για ένα ποσό 160.000 ευρώ που ισχυρίζεται πως της οφείλεται και για το οποίο έχει προχωρήσει σε σφράγισμα επιταγής.
Η ΑΕΚ έφερε χειρόγραφη φορολογική ενημερότητα από τη ΦΑΕΕ Αθηνών, η οποία και έγινε δεκτή από την επιτροπή. Σε αυτή υπήρχαν παράλληλα και εξηγήσεις για τους λόγους που η ενημερότητα δεν ήταν μηχανογραφημένη (αφορά τις ρυθμίσεις στις οποίες έχει υπαχθεί η ΠΑΕ).
 
Την ώρα, ωστόσο, που η ΠΑΕ ΑΕΚ έπαιρνε το “πράσινο” φως από την ΕΕΑ, ένα νέο πρόβλημα προέκυψε, καθώς από την ΠΑΕ Πανιώνιος υπήρξε καταγγελία για ένα ποσό 160.000 ευρώ που ισχυρίζεται πως της οφείλεται και για το οποίο έχει προχωρήσει σε σφράγισμα επιταγής.
 
Οι “κυανέρυθροι” ζήτησαν την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΚ από την ΕΕΑ, ωστόσο η απάντηση της τελευταίας ήταν πως δεν είναι αρμοδιότητά της κάτι τέτοιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα πρέπει να προσφύγει στο δικαστήριο και να πάρει διαταγή πληρωμής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε