Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πήρε τον… έλεγχο ο Ζαρντίμ και επιλέγει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το… ελεύθερο στον 38χρονο Πορτογάλο τεχνικό να δει τις ανάγκες που έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού και στην συνέχεια να αποφασίσει σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση. Διαβάστε τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα του Ζαρντίμ

Μάλιστα, στη συζήτηση που είχαν οι δυο άντρες των Πειραιωτών μετά την παρουσίαση του Ζαρντίμ, ο Μαρινάκης φέρεται να είπε στο νέο τεχνικό “… πάρε όσο χρόνο θέλεις. Δες τι χρειάζεσαι και εμείς είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει καμιά βιασύνη. Και για “10άρι” διάλεξε όποιον νομίζεις και θα τον αποκτήσουμε”.

Για την θέση του επιτελικού μέσου (ο Μαρινάκης έδειξε διάθεση να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη) έχουν ακουστεί τα ονόματα των: Έλντερ Μπαρμπόσα (25 ετών, Μπράγκα), Μάρσιο Μοσορό (28 ετών, Μπράγκα), Πάουλο Μασάδο (26 ετών, Τουλούζ), Κρίστιαν Τσάβες (26 ετών, Μπόκα Τζούνιορς) και Ούγκο Βιάνα (29 ετών, Μπράγκα).

Μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται να γίνει και στον χώρο της μεσαίας γραμμής με την απόκτηση ενός αμυντι8κού χαφ. Εδώ υπάρχουν οι: Τζαμάλ Μαχάματ (29 ετών, Μπράγκα), Ρουί Σαμπάιο (25 ετών, Κάλιαρι), Κουστόντιο Κάστρο (29 ετών, Μπράγκα) και Τιάγκο Γκόμες (27 ετών, ελεύθερος).

Όσον αφορά την θέση του κεντρικού αμυντικού (ο Μέλμπεργκ θα μείνει δύσκολα, ενώ μένουν τα τυπικά για Μανωλά), υπάρχουν οι περιπτώσεις των Κανού (28χρονος, Σταντάρ Λιέγης), Γιοάν Ταβάρες (24 ετών, Μπέιρα Μαρ), Άντερσον Πόγκα (33, Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και Κάρλος Κουέγιαρ (29 ετών, ελεύθερος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε