Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Πιθανή η διεξαγωγή αγώνα πρωταθλήματος τη Δευτέρα”

“Πιθανή η διεξαγωγή αγώνα πρωταθλήματος τη Δευτέρα”

Ο εμπορικός διευθυντής της Nova, Γρηγόρης Κατσογιάννης, τόνισε πως το συνδρομητικό κανάλι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για τη διεξαγωγή αγώνων της Σούπερ Λίγκας και τη Δευτέρα, ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει αποφασιστεί κάτι για τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την Μαρίτιμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “NovaΣΠΟΡ FM, 94.6”:

Για το προϊόν της Nova ενόψει της νέας σεζόν
«Τα πιο ενδιαφέροντα αθλητικά γεγονότα θα βρίσκονται στη Nova. Κάθε Τρίτη το Champions League θα είναι στη Nova. Πέρα από το αγγλικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι το πιο ενδιαφέρον, φέτος προστέθηκε και το Πορτογαλικό. Αποτελείται από 16 ομάδες, η Πορτογαλία έχει πολλά κοινά με την Ελλάδα, αλλά και την Super League. Θεωρούμε ότι το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον. 

Πέρα από τις τρεις γνωστές ομάδες υπάρχει και η Μπράγκα. Γενικώς, η πορτογαλική Λίγκα είναι ανταγωνιστική και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι τεχνικοί του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι Πορτογάλοι. 

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν από την έναρξή τους, 18 Αυγούστου είναι η πρεμιέρα της Premier League και 19 Αυγούστου της Πορτογαλίας. 

Ακόμη , το ιταλικό κύπελλο θα είναι στη Nova, όπως και το αργεντίνικο». 

Για το αν θα συνεχίσουν να προβάλουν το αγγλικό πρωτάθλημα τις σεζόν 2013-2016
«Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι σημαντικό προϊόν για το πρόγραμμα μας. Σίγουρα θα διεκδικήσουμε την ανανέωση της συνεργασίας. Το εν λόγω πρωτάθλημα είναι το πιο ενδιαφέρον σαν θέαμα». 

Για το αν θα υπάρξει παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος Δεύτερα
«Δεν έχει υπογραφεί ακόμη συμφωνία, όμως είναι πολύ πιθανό. Τυπικά δεν έχει κλείσει, αλλά όλοι συμφωνούν πως ο αγώνας τη Δευτέρα θα κάνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα», ενώ για τον ευρωπαϊκό αγώνα του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: «Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να ανακοινώσουμε για το Αστέρας Τρίπολης – Μαρίτιμο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε