Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πλακωθείτε ελεύθερα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και θα αγωνιστεί με τον κόσμο του κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου αφού σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης “δεν αποδεικνύεται η συμμετοχή οπαδών των πρασίνων στα επεισόδια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό”!
Διάψευση Τζόρβα

Ο τίτλος του κειμένου παραπέμπει στο μήνυμα που στέλνουν στους χούλιγκαν οι άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν έχει σημασία αν φοράνε πράσινα, κόκκινα, κίτρινα ή μαύρα κασκόλ. Στην προκειμένη περίπτωση αυτοί οι άνθρωποι έκριναν πως τα επεισόδια που προκάλεσαν την 12λεπτη διακοπή στον αγώνα Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός τα έκαναν “άσχετοι με το αθλητικό γεγονός”, απλά βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ τυχαία!!!

 
Η απόφαση αυτή βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στην απαξίωση που γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οποία ξεκινά από τους ανθρώπους που το διοικούν. Όσο τέτοιες πράξεις μένουν ατιμώρητες τόσο τα γήπεδα θα γεμίζουν με ταραξίες. Μία εικόνα που ειδικά στον κόσμο του Παναθηναϊκού που αγόρασε φέτος 30.000 διαρκείας δεν αξίζει.
 
Η επιτροπή, λοιπόν, εξαφάνισε την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και μείωσε το πρόστιμο από 82.500 σε 72.500 ευρώ.
 
Κατά την εκδίκαση της έφεσης, ο νομικός εκπρόσωπος των “πράσινων”, Γιάννης Κάρμης, επανέλαβε όσα είχε πει κατά την απολογία της ΠΑΕ. Ισχυρίστηκε πως τα επεισόδια έγιναν εκτός γηπέδου, χωρίς ευθύνη της ομάδας και χωρίς τη συμμετοχή οπαδών της. Παράλληλα πως η αστυνομία έπρεπε να είχε διαβλέψει τον κίνδυνο λόγω της επετείου δύο χρόνων από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ τόνισε πως ανάλογα γεγονότα είχαν γίνει και στον περσινό αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, χωρίς όμως καν να κληθεί σε απολογία.

Εξάλλου, το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να κληθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά και την αναίρεση της ποινής για κεκλεισμένων των θυρών οι “πράσινοι” δεν θα θεωρηθούν υπότροποι

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε