Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πλατινί: Ακριβή η τεχνολογία γραμμής–Προτιμώ να τα δώσω αλλού!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Μισέλ Πλατινί τόνισε πως η χρήση τεχνολογίας για τον έλεγχο της γραμμής του τέρματος είνει ιδιαίτερα δαπανηρή και επισήμανε πως θα ήταν προτιμότερο αυτά τα χρήματα να διατεθούν για άλλες, περισσότερο ουσιαστικές βελτιώσεις στο ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ θεωρεί πως για ένα-δύο γκολ το χρόνο που θα είναι αμφισβητούμενα, δεν αξίζει να δαπανηθεί το υπέρογκο ποσό των 50 εκατ. ευρώ.

«Το ερώτημα δεν είναι αν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για τον έλεγχο της γραμμής του τέρματος, το ερώτημα έχει να κάνει με την τεχνολογία γενικότερα. Πού ξεκινάμε και που τελειώνουμε με την χρήση αυτής; Η χρήση τεχνολογίας βοηθάει αρκετά σε συγκεκριμένα ζητήματα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα κόστιζε 50 εκατομμύρια ευρώ σε πέντε χρόνια», τόνισε και πρόσθεσε:

«Προτιμώ να δώσουμε αυτά τα χρήματα για κάτι που θα βοηθήσει ουσιαστικά στην βελτίωση του ποδοσφαίρου από το να τα ξοδέψουμε για την γραμμή του τέρματος, που θα μας βοηθήσει σε ένα ή δύο γκολ τον χρόνο. Είναι πολλά χρήματα ανά γκολ». Παράλληλα, υποστήριξε ότι η χρήση επιπλέον διαιτητών είναι υπεραρκετή.

Στο Μουντιάλ Συλλόγων κάνει…ντεμπούτο η τεχνολογία γραμμής! (VIDEOS)

Η ΦΙΦΑ ψάχνει λύση για τα “ανύπαρκτα” γκολ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε