Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πλήγμα για την Ρωσία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τις υπηρεσίες του Ρόμαν Σίσκιν θα στερηθεί η αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Για το θέμα ο Ντικ Άντβοκατ ξεκαθάρισε: «Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα να κάνω μια δήλωση σχετικά με ένα από τους παίκτες μας. Σήμερα το πρωί, αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας ο Ρομάν Σίσκιν, γιατί εξακολουθεί να έχει προβλήματα με το στομάχι του (τροφική δηλητηρίαση), και η ιατρική πρόγνωση ήταν απαισιόδοξη για το Euro»

Στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις στον Αντβοκαατ…

Θα υπάρξει άλλη κλήση ποδοσφαιριστή αντί του Σίσκιν;
Όχι, άμεσα. Εχω καλέσει 26 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου ενός επιπλέον αμυντικού, δεδομένου ότι η πιθανότητα κάποιος θα μπορούσε να αποκλειστεί από την ομάδα λόγω τραυματισμού. Αύριο θα κάνω γνωστή την τελική επιλογή με τους 23 παίκτες που θα έρθουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι οι καλύτεροι παίκτες γνωρίζουν εκ των προτέρων ποιοι είναι.

Τι θα θέλατε να κάνετε με τη Ρωσία στο Euro 2012;
Πάμε στο τουρνουά για να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε. Στόχος μας είναι, και μόνο μετά το τέλος του Euro 2012 θα είμαστε σε θέση να πει αν ήταν αληθινό ή όχι.

Ποια από τις τρεις ομάδες στη φάση των ομίλων του Euro 2012 νομίζετε ότι είναι πιο δύσκολη; Ελλάδα, η Τσεχία ή η Πολωνία;
Κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο για εμάς. Το πιο απαιτητικό παιχνίδι συνήθως – είναι ο πρώτος αγώνας στο Euro 2012 εναντίον της Τσεχίας. Για μας είναι τώρα αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι με όλο το σεβασμό προς την Πολωνία και την Ελλάδα. Θα πάμε σταθερά και βήμα προς βήμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε