Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πλήγμα με Τσαρτσαρή στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κώστα Τσαρτσαρή, στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη την Παρασκευή ο παίκτης των “πρασίνων”έδειξε ότι πρόκειται για ρογμώδες κάταγμα στο αριστερό γόνατο.
Ο Κώστας Τσαρτσαρής υποβλήθηκε την Παρασκευή σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο χόνδρο, στο αριστερό γόνατο.
 
Όπως διευκρίνισε ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Θανάσης Κονίδης, ο Τσαρτσαρής θα φορά ειδικό νάρθηκα για 15 μέρες, ενώ με την συμπλήρωση τους θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.
 
Αν όλα πάνε καλά με την αποθεραπεία του, τότε θα είναι σε περίπου ένα μήνα και πάλι έτοιμος να βοηθήσει…
 
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
 
“Ο Κώστας Τσαρτσαρής υποβλήθηκε σήμερα σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο χόνδρο, στο αριστερό γόνατο. Όπως διευκρίνισε ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Θανάσης Κονίδης, ο Τσαρτσαρής θα φορά ειδικό νάρθηκα για 15 μέρες. Με τη συμπλήρωση του δεκαπενθημέρου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Ο φόργουορντ του “τριφυλλιού” τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χθες στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε