Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πλήγμα με Βιεϊρίνια – “Ντόπες” από τον κόσμο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Πορτογάλο μέσο του ΠΑΟΚ αφού οι εξετάσεις έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού και τέθηκε εκτός αποστολής ενόψει του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ. Τα πλάνα του Χάβου. Με κόσμο η αναχώρηση του “δικεφάλου του βορρά”.

Εκτός από τον Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Χαλκιάς, Φωτάκης, Βιτόλο που είναι ανέτοιμοι αλλά και ο Εττό μετά από απόφαση του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν 19 παίκτες: Κρέσιτς,  Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, στο αεροδρόμιο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλοι της ομάδας οι οποίοι ζήτησαν τη νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σχετικά με τα πλάνα του Μάκη Χάβου για την ενδεκάδα ο Κρέσιτς αναμέμενεται να βρίσκεται στα γκολπόστ με τους Σνάουτσνερ και Λίνο ακραία μπακ, ενώ το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Κοντρέρας και Τσιρίλο. Τσουκαλάς και Γκαρσία θα είναι τα αμυντικά χαφ, Σαλπιγγίδης και Ελ Ζαρ στα άκρα της επίθεσης, ο Ίβιτς επιτελικός και ο Μουσλίμοβιτς στην κορυφή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε