Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πληρωμένη” απάντηση Κατσουράνη σε Τεν Κάτε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

“Όποιος είναι έξυπνος καταλαβαίνει…” είπε με νόημα ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, απαντώντας στον πρώην προπονητή του, Χεν Τεν Κάτε ο οποίος είχε εξαπολύσει επίθεση προς κάθε κατεύθυνση. 

Με συνέντευξη του στη Nova ο Κώστας Κατσουράνης απάντησε στα όσα είχε πει ο Χενκ Τεν Κάτε σε δηλώσεις του σε Κυριακάτικη εφημερίδα:

“Νομίζω ότι όποιος δει τη συνέντευξη καταλαβαίνει γιατί υπήρχε πρόβλημα στην ομάδα. Όποιος είναι έξυπνος καταλαβαίνει. Μόνος του μιλάει για πρόβλημα μέσω τη συνέντευξης του. Σε ελληνική ομάδα ήταν, τους Έλληνες παίκτες μειώνει, οπότε φαίνεται από μόνο του αυτομάτως ότι υπήρχε πρόβλημα.

Εγώ δεν έχω να πω κάτι, ότι ήταν να πω το είπα, ο καθένας έχει μυαλό και άποψη κι εγώ δεν μπορώ να επηρεάσω κανέναν, ο καθένας πιστεύει ό, τι θέλει. Όλοι βλέπουν την φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού και μπορούν να καταλάβουν πολλά”.

Ο διεθνής μέσος μίλησε και… 

Για την εθνική: “Αυτή η εθνική έχει ταλέντο, έχει παίκτες νέους σε ηλικία που είναι πάρα πολύ καλοί όπως είναι ο Τοροσίδης, ο οποίος για μένα είναι κάτι το εξαιρετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί μπορεί να σου κάνει το απρόβλεπτο και να σου πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Είναι ο Νίνης για τον οποίο έχω μιλήσει εκατομμύρια φορές, ο Παπασταθόπουλος, ο Σαμαράς και γενικά έχουμε παίκτες που μπορούν να δώσουν πολλά ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα που το είχαμε ανάγκη”.

Για το παιχνίδι με τη Ν. Κορέα: “Το παιχνίδι με την Νότιο Κορέα είναι σημαντικό αλλά δεν είναι το παν. Δεν πρέπει να πάμε με αυτή τη νοοτροπία ότι δηλαδή αν χάσουμε τελειώσαμε. Πρέπει να πάμε να τα δώσουμε όλα σα να είναι τελικός όπως είναι και τα άλλα δύο. Αλλά δε σημαίνει τίποτα το πρώτο παιχνίδι γιατί έχουμε άλλους έξι βαθμούς να διεκδικήσουμε και δεν πρέπει να τα παρατήσουμε”.

Για το ρόλο του ηγέτη: “Όλα τα χρόνια προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να πάει καλά γιατί πιστεύω ότι αν η ομάδα πάει καλά τότε και τα απρόσωπα πάνε καλά. Δε νομίζω ότι υπάρχει ηγέτης στην ομάδα. Ο ηγέτης είναι κάτι το μοναδικό που μπορεί να παίρνει τα παιχνίδια μόνος του κι εμείς νομίζω δεν έχουμε τέτοιον παίκτη. Όλοι μαζί είμαστε ένα πράγμα και ο καθένας πρέπει να βοηθήσει τον άλλο”.

Για τον Ρεχάγκελ: “Δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Ο Ότο Ρεχάγκελ είναι σε μια ηλικία που δύσκολα θα μπορούσε να αλλάξει. Είναι αυτός που ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην Ελλάδα. Είναι σκληρός και θέλει να παίρνει πάντα αυτό που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του. Θέλει να περάσει στην ομάδα αυτό που θέλει να περάσει και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Η εθνική θα είναι η εθνική του Ρεχάγκελ που όλοι γνωρίζουν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε