Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πλησιάζει σε Σάντσες ο Ολυμπιακός – Κινείται και για Γιάνσεν

Ο Κολομβιανός μέσος της Βαλενσιέν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση των αμυντικών χαφ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να ικανοποιήσει την επιθυμία του Βάσκου τεχνικού.

Η Γαλλική ομάδα έριξε τις απαιτήσεις της, πλέον ζητάει 2,5 εκ. ευρώ ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ολυμπιακός και να κάνει δικό του τον Κάρλος Σάντσες.

Ο Κολομβιανός μέσος έχει τα στοιχεία που θέλει ο Βαλβέρδε και γι’ αυτό οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν, σε λογικά πλαίσια, ώστε να τον αποκτήσουν.

Στα υπόψιν υπάρχει και ο Τεό Γιάνσεν της Τβέντε. Ο 29χρονος διεθνής Ολλανδός πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με 19 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Η μία περίπτωση δεν αναιρεί την άλλη ίσα-ίσα που ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας και οι θέσεις των αμυντικών χαφ είναι αυτές που φαίνεται να επείγουν.

Για την άμυνα το ενδιαφέρον για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο είναι δεδομένο αφού ο Βαλβέρδε είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού. Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις της Μίλαν που ήδη έχει αποκτήσει τους Ταϊβό, Μεξές και όλα δείχνουν ότι ο Παπασταθόπουλος δεν χωράει στο ρόστερ των ροσονέρι.

“Τσέκαρε” Μπανγκουρά ο Βαλβέρδε – Το μυαλό… στις διακοπές οι “ερυθρόλευκοι”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε