Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πλησιάζει σε Τζαβέλλα ο ΟΣΦΠ – Ανοιχτό το θέμα Ντίντακ

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Όλα δείχνουν ότι η πρώτη μετεγγραφική κίνηση του Ολυμπιακού θα είναι η απόκτηση αριστερού μπακ ώστε να καλυφθεί το κενό που πιθανότατα θα αφήσει ο Ραούλ Μπράβο. Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με τον Τζαβέλλα αλλά γλυκοκοιτάζουν και τον Ντίντακ της Μίλαν.

Ντύνουν στα ερυθρόλευκα τον Βιεϊρίνια!

Αν και στην Ιταλία δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μίλαν απέρριψε πρόταση 1,5 εκ. ευρώ του Ολυμπιακού για τον Ντίντακ, οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να συζητούν την περίπτωση του.

Θεωρούν ότι είναι πιο έτοιμος από τον Τζαβέλλα για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και γι΄αυτό δεν θα βιαστούν να αποφασίσουν. Με τον Έλληνα διεθνή τα πράγματα φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο.

Το πρώτο ραντεβού που είχαν με τον μάνατζερ του παίκτη δεν είχε αίσια έκβαση αλλά στο δεύτερο υπήρξε σαφώς καλύτερο κλίμα. Ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του και πλέον ο 24χρονος μπακ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση επαναπατρισμού του.

Το θέμα βέβαια είναι και το τι θα γίνει με την Άιντραχτ. Η Γερμανική ομάδα αξιώνει γύρω στα 2 εκ. ευρώ, ποσό όχι απαγορευτικό αλλά σίγουρα μεγάλο για την εποχή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε