Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πω πω μια Μπάρτσα! – Παραδόθηκε με 5-1 ο ΠΑΟ

ΦΩΤΟ REUTERS.

Αυτή η ομάδα δεν “παίζεται” από κανέναν και το απέδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έκρυψε τη μπάλα σε πολλές περιπτώσεις, έχασε πέναλτι, είχε δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και τελικά επικράτησε με 5-1 στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Κανείς δεν μπορεί να χαρακτηρίσει αποτυχία μία ήττα από την Μπαρτσελόνα, ακόμη και με 5-1. Οι “διάβολοι” του Γκουαρντιόλα έκαναν ότι ήθελαν, κυριάρχησαν απόλυτα στο επιβλητικό Καμπ Νου και φυσιολογικά νίκησαν εύκολα τον Παναθηναϊκό.

 
Οι διαθέσεις των Καταλανών φάνηκαν από την αρχή, όταν στα πρώτα δέκα λεπτά έφτασαν τρεις φορές σε θέση βολής αλλά ο Τζόρβας που ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του ματς, κράτησε το μηδέν.
 
Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο αλλά στην πρώτη φορά που το έκανε κατάφερε να σκοράρει. Ο Τζόρβας έκανε το βολέ, ο Σισέ με “μαγικό” τακουνάκι έβγαλε μόνο του τον Γκοβού, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Βαλντές.
 
Πριν προλάβουν να χαρούν οι παίκτες του Νιόπλια, ήρθε η άμεση ισοφάριση από τον Μέσι. Ο Αργεντινός κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-1.
 
Η Μπαρτσελόνα δεν σταμάτησε εκεί. Ο Βίγια στο 33΄εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών των “πράσινων” και από κοντά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.
 
Πριν βγει το ημίχρονο ένας καταπληκτικός συνδυασμός των μπλαουγκράνα έφερε τον Μέσι σε θέση βολής και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.
 
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακοί αλλά και πάλι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Στο 54΄ο Μέσι νικήθηκε από τον Τζόρβα στο πέναλτι ενώ στο 77′ ο Πέδρο από το μισό μέτρο έκανε 4 τα τέρματα της Μπαρτσελόνα.
 
Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα έμενε στο 4-1, ο Μέσι έβγαλε κι άλλο “λαγό” από το καπέλο του, έσκαψε τη μπάλα στον Άλβες ο οποίος στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 5-1.
 
Ο Παναθηναϊκός είχε μόλις μία τελική προσπάθεια στο ματς, το γκολ που σημείωσε ο Γκοβού και αρκέστηκε να παρακολουθεί τις “μαγικές” ενέργειες των αντιπάλων.
 
Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ (75′ Μιλίτο), Πουγιόλ, Τσάβι (78′ Μασεράνο), Ινιέστα, Βίγια (70 Μπόγιαν), Μέσι, Μπούσκετς, Πέδρο, Αμπιντάλ

Παναθηναϊκός
:Τζόρβας, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Κατσουράνης (65′ Καραγκούνης), Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκοβού (71′ Λουίς Γκαρσία), Λέτο (80′ Νίνης), Σισέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε