Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αδικία για Ατρόμητο! Ισόπαλος με ΑΕΛ

Αδικία για Ατρόμητο! Ισόπαλος με ΑΕΛ

Ο Ατρόμητος άξιζε να φύγει με το διπλό από την έδρα της ΑΕΛ, ωστόσο ο Μάνταλος είχε διαφορετική άποψη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν είδε ότι η μπάλα πέρασε ξεκάθαρα τη γραμμή της εστίας των γηπεδούχων σε κεφαλιά του Ρισβάνη, με αποτέλεσμα οι Περιστεριώτες να μείνουν στο 0-0 με τους “βυσσινί”, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι δύο ομάδες δεν γεύτηκαν τη χαρά της νίκης ούτε μετά το πέρας της τέταρτης στροφής της Superleague. Η ΑΕΛ κι ο Ατρόμητος έμειναν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του ρέφερι Μάνταλου και συγκεκριμένα για την φάση του 85ου λεπτού.

Ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μετά πέρασε τη γραμμή της εστίας της ΑΕΛ, με τον Μάνταλο και τον β’ βοηθό του, Πάτρα, να μην μετρούν λανθασμένα το γκολ. Έτσι, οι “βυσσινί” πήραν το δεύτερο βαθμό τους στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Μπόζοβιτς νίκησε τον Ντιγκινί σε τετ-α-τετ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΛ (Τζάκι Ματάαισεν): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Λεοζίνιο (74′ Ναβάρο), Ντέλετιτς, Μπάμπιτς (46′ Κρίζμαν), Ναζλίδης (74′ Περόνε).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Καναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (76? Βασιλακάκης), Ντιγκινί, Ούμπιντες, Ουάρντα, Μανούσος (75′ Ντάουντα)
 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις