Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ανέστης: “Μεγαλύτερος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ”

ΑΕΚ – Ανέστης: “Μεγαλύτερος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της ΑΕΚ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Γιάννης Ανέστης, μετά το τέλος του αγώνα της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της Nova για τη μάχη του τίτλου, την ισοπαλία στο αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο, αλλά και την Εθνική Ελλάδας.

“Σίγουρα, μας λείπουν οι συμπαίκτες μας. Θα κάνουμε κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριο να καλύψουμε το χαμένο έδαφος με την απουσία των συμπαικτών μας. Κάθε ποδοσφαιριστής όταν έχει συνεχόμενα παιχνίδια, βελτιώνεται. Δουλεύω καθημερινά για να βελτιώνομαι.

Οι τερματοφύλακες είμαστε μια διαφορετική ομάδα, μέσα στην ομάδα. Είμαστε εκεί όταν χρειαστεί η ομάδα. Προσπαθώ να καθαρίζω κι εγώ τις φάσεις. Πιστεύω ότι το κάνω με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να δουλεύω και τα μειονεκτήματά μου. Μόλις πήγε να χτυπήσει το στημένο ο παίκτης του Παναθηναϊκού, ακούστηκε ένα σφύριγμα. Το συζητήσαμε και στα αποδυτήρια με τα παιδιά. Έχουμε πολλούς παίκτες, μπορούν να βοηθήσουν και σε άλλη θέση. Είναι σημαντικός βαθμός, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς.

Δύσκολο το ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, ανάμεσα σε πολύ καλές ομάδες. Θέλουμε ισοπαλία, αλλά αν είναι να κερδίσει, ας κερδίσει ο καλύτερος. Κι ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου, δεν ξέρω εάν ο Ατρόμητος θα το πάει μέχρι τέλους. Ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος για εμάς αυτή τη στιγμή. Κι ο Ολυμπιακός είναι κοντά. Να αφήσουμε τον αποκλεισμό από τη Ρωσία, θα συνεχίσουμε. Κι αν έρθουν νέα παιδιά, θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο Euro 2012”, τόνισε ο Ανέστης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις