Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αούστρια: “Η ομάδα που έχασε τη θέση της, ξανά ψηλά”

ΑΕΚ - Αούστρια Βιέννης

Η αυστριακή ιστοσελίδα “Weltfussball” φιλοξενεί αφιέρωμα στην ΑΕΚ, ενόψει της αναμέτρησδης της Ένωσης με την Αούστρια Βιέννης για το Europa League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και όπως ήταν φυσικό ιστοσελίδες από την αυστρία ασχολήθηκαν με την ένωση και την ιστορία της.

Η ιστοσελίδα “Weltfussball” φιλοξενεί αφιέρωμα στην ΑΕΚ με τίτλο: “Η ομάδα που έχασε τη θέση της, ξανά ψηλά”.

Στο αφιέρωμα γίνεται αναφορά στις ρίζες των “κιτρινόμαυρων”, τους τίτλους που έχουν κατακτήσει, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στο Κύπελλο του 1983 με προπονητή τον Αυστριακό Χέλμουτ Σενέκοβιτς.

Επανεκκίνηση με Μελισσανίδη

“Στη νέα χιλιετία, ωστόσο, ο σύλλογος συγκέντρωσε πολλά χρέη, αυτό οδήγησε στον υποβιβασμό της το 2013 και την πτώχευση που την έφερε να κάνει επανεκκίνηση από την τρίτη κατηγορία. Από τότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου. Ο τίγρης είναι ένας σκληρός επιχειρηματίας και πριν λίγες μέρες είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον πρόεδρο της Λάρισας”, προσθέτει το δημοσίευμα.

Ακόμα, γίνεται αναφορά στα μικρής έκτασης επεισόδια στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στην κατασκευή της “Αγια-Σοφιάς” και στην παρουσία του Άρνορ Τρίστασον στην ομάδα (είναι δανεικός από τη Ραπίντ Βιέννης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις