Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ: Έπιασαν… δουλειά Καρβουνίδης – Κωστής

ΑΕΚ
aekfc.gr

Είναι πλέον επίσημο! Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Καρβουνίδη και τον Γιάννη Κωτσή.

Τόσο ο Χρήστος Καρβουνίδης (επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης), όσο και ο Γιάννης Κωστής (εργοφυσιολόγος και γυμναστής αποκατάστασης) βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης (21/09) στα Σπάτα και… έπιασαν δουλειά στην ΑΕΚ.

Η ενημέρωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους κ.κ. Χρήστο Καρβουνίδη και Γιάννη Κωτσή.

Ο Χρήστος Καρβουνίδης αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης της ομάδας μας, με την οποία έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν (2004-09).

Αποφοίτησε από τη σχολή φυσικοθεραπείας της Πανεπιστημιακής Κλινικής της Φρανκφούρτης το 1987, στη συνέχεια ανέλαβε τη διεύθυνση του τμήματος φυσικοθεραπείας του Ολυμπιακού Κέντρου Φρανκφούρτης, ενώ έχει συνεργαστεί ως επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπείας με την Ελληνική Γυμναστική Ακαδημία, με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, αλλά και την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Κωτσής που επίσης έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την ΑΕΚ (2005-09), θα είναι ο νέος εργοφυσιολόγος της ομάδας μας, αλλά και ο γυμναστής αποκατάστασης.

Υποψήφιος Διδάκτωρ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ο αθλητικός επιστήμονας Γιάννης Κωτσής, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με ειδίκευση στη διατροφή αθλητών, ενώ ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του καριέρα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα φυσιολογίας της άσκησης και διατροφής και πολυετή συνεργασία με αθλητικές ομοσπονδίες αλλά και ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον μέχρι σήμερα εργοφυσιολόγο, Γρηγόρη Μπογδάνη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την συνεργασία και τις πολύτιμες υπηρεσίες του και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή. ”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις