Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Κλαμπ Μπριζ: Για την ευρωπαϊκή επιστροφή

ΑΕΚ – Κλαμπ Μπριζ: Για την ευρωπαϊκή επιστροφή
Eurokinissi

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στο Champions League. Η ΑΕΚ όμως έχει μπροστά της την μεγάλη πρόκληση της εισόδου της στους ομίλους του Europa League, μετά από 6 χρόνια. Η Κλαμπ Μπριζ είναι το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει μέσα στο ΟΑΚΑ (21:00).

Μια θέση στους ομίλους του Europa League θα προσπαθήσει να πάρει η ΑΕΚ, που υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο άφησε την υπόθεση “πρόκριση” ανοικτή, αλλά η Ένωση θέλει να φανεί… κακή οικοδέσποινα -παρά την υποδοχή που επιφύλαξε στην Κλαμπ Μπριζ- και να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 6 χρόνια απουσίας, συνεχίζοντας την καλή της αμυντική λειτουργία και… πετυχαίνοντας το γκολ που της λείπει!

Άλλωστε, όπως είπε και ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, η ΑΕΚ πρέπει να πάρει την πρόκριση απέναντι στους Βέλγους για να… γίνει μεγαλύτερη! Το “παρών” στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αναμένεται να δώσουν περίπου 30.000 οπαδοί.

Σε περίπτωση που ο Ισπανός τεχνικός δεν κάνει κάποια έκπληξη, η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 3-5-2 και με την εξής ενδεκάδα: Ανέστης, Τριγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, Λόπες, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος,Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης.

Όσον αφορά την Κλαμπ Μπριζ, που σύμφωνα με τον προπονητή της, Ιβάν Λέκο, δεν αναμένεται να κλειστεί στην άμυνα της, φαίνεται πως θα παραταχθεί με τους: Χόρβαθ, Μέχελε, Σίμονς, Ντενσβίλ, Νακάμπα, Παλάσιος, Φόρμερ, Λιμπόμπε, Βανάκεν, Βόσεν, Ντένις

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις