Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Άλωσαν το Γαλάτσι οι Νέοι των “ερυθρολεύκων”

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Άλωσαν το Γαλάτσι οι Νέοι των “ερυθρολεύκων”

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από το Γαλάτσι, επικρατώντας της ΑΕΚ με 2-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Κ-20. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο έκανε την ανατροπή κι έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό. Ο Σπηλιώτης από αριστερά γύρισε στον Χριστόπουλο, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.  Ο Ολυμπιακός, αφού πρώτα είχε δοκάρι με τον Κωστανάσιο στο 11′, έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 18′, όταν ο Πανάγου με ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε 1-1.

Στο 43′ ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-2, αλλά ο Ξενιτίδης αστόχησε σε εκτέλεση πένταλτι. Οι “ερυθρόλευκοι” πίεσαν για το δεύτερο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και δικαιώθηκαν στο 85′. Έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βρουσάι, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Αγιώτη να παίρνει το… ριμπάουντ και να κάνει το 1-2, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Μπούσης, Κολιμάτσης (46’ Ψάννης), Τζιβελεκίδης, Μπάμπης (56’ Στυλιανόπουλος), Σαρδελής, Μπότος, Χριστόπουλος, Σπηλιώτης, Μωραϊτάκης (76’ Ζιώγας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός (46’ Ράμα), Λάμπρου, Αγιώτης, Πέϊος, Κωστανάσιος, Τσερκώνης (23’ λ.τ. Κηπουρός -78’ Κιρτζιαλίδης), Βάρκας, Ξενιτίδης, Βρουσάι.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις