Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Δάκρυα, “έκρηξη” και πανηγυρισμοί! Η παρακάμερα του “έπους” [vid]

ΑΕΚ

Η άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η συγκίνηση του Νίκου Πανταζή κατά τη βράβευση του, η αγωνία του πάγκου, η μείωση, η ισοφάριση και η… έκρηξη. Δείτε την ατάκα του Χριστοδουλόπουλου μετά την αλλαγή του αλλά και την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια της Ένωσης, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Δείτε όσα έγιναν εκτός των 4 γραμμών του αγωνιστικού χώρου στο “μεγάλο” ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, μέσω της παρακάμερας των “κιτρινόμαυρων”.

Στο συγκεκριμένο video, που αναρτήθηκε στο κανάλι της ΑΕΚ στο youtube, φαίνεται η άφιξη της ομάδας, τα δάκρυα του Νίκου Πανταζή -κατά τη βράβευση του, πριν τη σέντρα του ματς- η αγωνία των παικτών στον πάγκο και η αντίδραση τους στα γκολ.

“Αυτά δεν γίνονται! Αυτό είναι έπος” φάνηκε να λέι “τρελαμένος” ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αμέσως μετά την αλλαγή του.

Το video ολοκληρώνεται με τους παίκτες της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού, αλλά και με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα “κιτρινόμαυρα” αποδυτήρια.

Η αστεία στιγμή μεταξύ Μελισσανίδη – Βράνιες

Μάλιστα, υπάρχει και μια αστεία στιγμή μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Όγκνιεν Βράνιες.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ μπλόκαρε την είσοδο του Βράνιες στα αποδυτήρια, με τον Βόσνιο αμυντικό να… σπρώχνει ελαφρά -και κατά λάθος- τον κ. Μελισσανίδη με τη φόρα του και να του ζητά συγγνώμη αμέσως μετά.

Όλοι γέλασαν, όπως και το “αφεντικό” των “κιτρινόμαυρων”, που έδωσε στον Βράνιες μια δυνατή αγκαλιά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και το video

“Ήταν μια βραδιά από αυτές που θες να τις ζεις ξανά και ξανά και να θυμάσαι κάθε λεπτομέρειά της. Να βλέπεις τις εικόνες της και να μην τις χορταίνεις. Κάθε στιγμή της και από κάθε οπτική γωνία.

Η μεγάλη νύχτα της Κυριακής, με την ανατροπή που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, θα μείνει «ζωντανή» για χρόνια και η κάμερα του AEK TV παίζει πολύτιμο ρόλο σε αυτό.

Ήταν δίπλα στον πάγκο της ΑΕΚ σε όλη τη διαδρομή από την κόλαση στον παράδεισο, κατέγραψε το ξέσπασμα χαράς των παικτών και του κόσμου στο μεθυστικό τέλος και ήταν η μόνη που μπήκε στα αποδυτήρια των θριαμβευτών”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις