Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Είναι οριστικό! “Έπεσε” η ποινή, με κόσμο το ΟΑΚΑ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ θα έχει τελικά τη… βοήθεια του κόσμου της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (10 Νοεμβρίου), για την 10η αγωνιστική της Superleague.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε -αρχικά- με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό, κάτι που θα την… ανάγκαζε να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ με άδειες εξέδρες.

Η Ένωση όμως έκανε ένσταση και δικαιώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, που αποφάσισε την μείωση της ποινής σε μία αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο στο ματς της 8ης αγωνιστικής (23/10) σε άδειο ΟΑΚΑ, αλλά θα έχει τη στήριξη των οπαδών της στο επόμενο εντός έδρας ματς, το οποίο είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (5/11 για την 10η αγωνιστική).

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και επιβολή προστίμου 24.000 ευρώ στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση

“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση με την υπ’ αριθμόν 54/2017 απόφασή της δέχθηκε την έφεση της ΠΑΕ AEK κατά της υπ’ αριθμόν 253/2017 απόφασης ΠΠO/Super League, εξαφάνισε την εκκαλουμένη απόφαση και επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή 24.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας αγωνιστικής, για την καθ’ υποτροπή τέλεση της παράβασης που τέλεσε”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις