Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ριέκα: Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ - Ριέκα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ, σε ματς για την 5η αγωνιστική του Europa League και αν κάνει το καθήκον της (20:05, NewsIt.gr, COSMOTE SPORT 2) και όλα κυλήσουν… ομαλά στο Μίλαν – Αούστρια, τότε θα πανηγυρίσει την πρόκριση στους “32” της διοργάνωσης.

Θέλει να συνεχίσει να φορά το… ευρωπαϊκό της κοστούμι! Τη νίκη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα την στείλει στους “32” του Europa League θέλει να πάρει απόψε η ΑΕΚ, που υποδέχεται τη Ριέκα, σε ματς για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ θέλει να… ντουμπλάρει τις νίκες της επί της Ριέκα μπροστά σε περίπου 30.000 φίλους της και να φτάσει τους 9 βαθμούς στον όμιλο της. Η Ένωση περιμένει ταυτόχρονα νίκη της Μίλαν στο Σαν Σίρο”, προκειμένου να πανηγυρίσει από σήμερα την πρόκριση της στους “32” της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μοντέλα θέλει και αυτή τη νίκη μέσα στο Μιλάνο, για να “τσεκάρει” το… εισιτήριο της για την επόμενη φάση του Europa League.

Οι σκέψεις του Χιμένεθ

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στα πλάνα που έχει κατά νου ο Μανόλο Χιμένεθ, η ΑΕΚ αναμένεται να αγωνιστεί με σύστημα 3-5-2 και με κάποιες αλλαγές στην 11άδα της. Ο Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει αντί του Μπακασέτα, ενώ υπάρχει ένα δίλημμα για το αν ο Μπακάκης θα μπει στο κέντρο της άμυνας, ή αν θα μετακινηθεί στην δεξιά πτέρυγα (αφήνοντας έξω τον Γκάλο), για να ξεκινήσει ο Τσιγκρίνσκι.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο – πολύ σίγουρες. Ο Ανέστης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, οι Βράνιες και Τσόσιτς είναι σίγουροι στα μετόπισθεν, ενώ ο Λόπες θα πάρει την αριστερή πτέρυγα.

Σιμόες και Γαλανόπουλος θα βρεθούν στον άξονα, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος πίσω από το επιθετικό δίδυμο των Λιβάγια και Αραούχο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις