Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

AEK: Το τραπέζι του Μελισσανίδη στους “κιτρινόμαυρους” [pics]

Μελισσανίδης
Eurokinissi (Αρχείο)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρέθεσε δείπνο στην «οικογένεια» της ΠΑΕ ΑΕΚ, εν όψει των εορτών.

Ο κ. Μελισσανίδης έφτασε τελευταίος στο εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων, πέρασε απ’ όλα τα τραπέζια και συνομίλησε με όλους τους προσκεκλημένους του. Μάλιστα, είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία για αρκετή ώρα με τον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Όπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΑΕΚ, η ποδοσφαιρική ομάδα «…γιόρτασε πρόωρα τα Χριστούγεννα σε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Sea Spice της Γλυφάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και το προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, μαζί με τις συζύγους και τις συντρόφους τους.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς με τη σύζυγό του Μπέγκα, η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας της ΑΕΚ Παντελής Νικολάου με τη σύζυγό του Ελένη, ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος με τη σύζυγό του Χριστίνα, ο Υπεύθυνος Λειτουργίας Ποδοσφαιρικού Τμήματος Βασίλης Δημητριάδης με τη σύζυγό του Νίκη και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ανθή Παπακώστα.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις