Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Τσέκαρε” δυο αριστερά μπακ

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Λόπεζ αποδεικνύεται μια από τις καλύτερες μετεγγραφές της ΑΕΚ, αλλά στην Ένωση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αντάξιος… αναπληρωματικός.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν για τον παίκτη που θα αποτελέσει από τον προσεχή Ιανουάριο τον… back up του Λόπες, προκειμένου να μην “βαφτίζεται”  αριστερό μπακ ο Μπακάκης.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, βρέθηκε πρόσφατα στην Πορτογαλία γι’ αυτό το λόγο και η “Sportday” αναφέρεται στις δυο περιπτώσεις που τσέκαρε.

Πρόκειται για τον 21χρονο Γκανέζο, Λουμόρ Αγκμπενιένου, της Πορτιμονένσε και τον 21χρονο Φλοράν Ανίν της Μπελενένσες (στο δεύτερο μισό του 2014-15 αγωνίστηκε δανεικός στον παναιτωλικό από την Μπράγκα).

Για τον πρώτο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν διαμορφώσει καλή άποψη μέσω των βίντεο, αλλά δεν ενθουσιάστηκαν από την απόδοση του στον αγώνα που τον παρακολούθησαν. Όσον αφορά τον δεύτερο, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά προβληματίζει το γεγονός πως έχει αλλάξει τέσσερις ομάδες σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις