Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Χάνονται οι ελπίδες για Αραούχο!

ΑΕΚ: Χάνονται οι ελπίδες για Αραούχο!
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, μιας και ο προπονητής της Λας Πάλμας δήλωσε ότι τον υπολογίζει κανονικά για τη νέα σεζόν. Ο Αργεντινός επιθετικός αποτέλεσε τον διακαή πόθο των ανθρώπων της Ένωσης, οι οποίοι πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι ο Αραούχο δεν θα φορέσει αυτό το καλοκαίρι τα “κιτρινόμαυρα”.

Ο Μανουέλ Μάρκεθ ξεκαθάρισε ότι ο Αραούχο βρίσκεται στα πλάνα του κι ότι παρά τη ξαφνική αποχώρηση του Μπόατενγκ, η Λας Πάλμας δεν θα κινηθεί για επιθετικό τουλάχιστον μέχρι το Γενάρη.

“Είναι αλήθεια πως ο Καλέρι έχει κάνει μια καλή προετοιμασία και ναι, νομίζω είναι βασική επιλογή και ξεκινά με την Βαλένθια. Νομίζω πως στο “9” είμαστε καλυμμένοι με τον Καλέρι και τον Αραούχο. Αν υπάρχει κάτι, θα το δούμε στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα”, τόνισε ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, μιλώντας για την αυριανή (18/8) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Ο Καλέρι θα αποτελεί τη βασική επιλογή του Μάρκεθ για την επίθεση, με τον Αραούχο να αναμένεται να δίνει λύσεις από τον πάγκο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις