Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ψυχή και καρδιά” [vid]

ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ψυχή και καρδιά” [vid]

Στη ψυχή και στην καρδιά που έδειξαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τη Ριέκα στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΑΕΚ στο YouTube, μετά το τέλος του αγώνα με τους Κροάτες.

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ριέκα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ωστόσο κατάφερε να επιστρέψει, παίρνοντας την ισοπαλία (2-2). Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στη ψυχή και στην καρδιά που έδειξαν οι παίκτες του.

Όσα δήλωσε στο AEK TV

“Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να ξέρουμε ότι έχουμε κάποιους περιορισμούς, μπορεί να βγαίνουνε κάποια προβλήματα αλλά το πιο σημαντικό είναι να προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε.

Δεν ξέρω πως να παίξεις για να πάρεις μια ισοπαλία, εγώ 32 χρόνια στη ζωή μου πάντα μπαίνω για να κερδίσω, άλλες φορές μπορεί να κερδίσεις άλλες να χάσεις και άλλες να ρθεις ισοπαλία, αλλά πραγματικά δε γνωρίζω πως μπορείς να πάρεις μια ισοπαλία.

Η ομάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0 και έπρεπε να αντιδράσουμε. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ψυχή και καρδιά, για να πάρουν αυτό το τελικό αποτέλεσμα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις