Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης: “Χ”ωρίς νίκη στη Superleague

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης: “Χ”ωρίς νίκη στη Superleague

Τον πρώτο τους βαθμό στη φετινή Superleague πήραν ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης, παραμένοντας όμως χωρίς νίκη και στις τελευταίες θέσεις. Οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1 στην «AEL FC Arena», στο ματς που ολοκλήρωσε τη 2η αγηωνιστική της Superleague, με τα γκολ να μπαίνουν στο δεύτερο -και καλό- ημίχρονο.

τρητρ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε καλύτερα στον αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να περιορίσει τους γηπεδούχους στην άμυνα τους. Οι παίκτες της ΑΕΛ όμως είχαν για “όπλο” τις ταχύτατες αντεπιθέσεις τους από τις πτέρυγες. Όλα αυτά πάντως δεν… έφεραν πολλές ευκαιρίες.

Η κινητικότητα αυτή των “βυσσινί” τους βοήθησε να κερδίσουν μέτρα προς τα αντίπαλα καρέ και να δημιουργήσουν στο 22′ την μοναδική μεγάλη φάση του ημιχρόνου. Ο Αγκάνοβιτς -με ωραία λόμπα- βρήκε στην κίνηση τον Κριζμάν, ο οποίος έπιασε το βολ-πλανέ, αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αθανασιάδη.

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν ισορροπημένη μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου, ενώ το θέαμα που είδαμε ήταν επιεικώς… μέτριο, μιας και δεν είδαμε ούτε ίχνος ευκαιρίας στις δυο εστίες.

Η ΑΕΛ προσπάθησε με την έναρξη της επανάληψης να πιέσει για να φτάσει στο γκολ, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πετύχει το στόχο του στην πρώτη του ευκαιρία, στο 57’. Ο Μάσα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Ζίζιτς και ο διαιτητής με μικρή καθυστέρηση δείχνει την άσπρη βούλα! Έτσι οι Αρκέδες έφτασαν στο 0-1 με την εύστοχη εκτέλεση του Μάσα.

Η είσοδος του Περόνε έκανε πιο επιθετική την ΑΕΛ, στο 68’ ο Αθανασιάδης απέκρουσε το πλασέ του Ναζλίδη, ο οποίος όμως τρία λεπτά αργότερα τα κατάφερε! Ο Αργεντινός φορ έδωσε έτοιμο γκολ στον Έλληνα επιθετικό, που έκανε το 1-1.

Το 1-1 δεν άλλαξε, αφού ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να σκοράρει στη μεγάλη ευκαιρία του 85’, όταν ο Μπόζοβιτς νίκησε τον Μάσα σε τετ-α-τετ. Τρία λεπτά αργότερα, ο  Ζίζιτς θέλησε με κεφαλιά να βρει τον Γιαννιτσάνη, αλλά ο Πασαλίδης έδιωξε πριν η μπάλα σπρωχτεί στον παίκτη της ΑΕΛ και πάει στα δίχτυα (εξουδετερωμένος στη φάση ο Αθανασιάδης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις