Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΛ: Φυντάνης μέχρι… νεωτέρας

Φυντάνης
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως ο Ηλίας Φυντάνης αναλαμβάνει ρόλο βοηθού προπονητή στην ομάδα και μάλιστα -σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα ο διάδοχος του Τζάκι Ματάισεν- θα βρεθεί στην… άκρη του πάγκου της, στο ματς με τον ΠΑΟΚ (30/09, 20:30).

Πέρα από την πρόσληψη του Ηλία Φυντάνη, στην ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρεται ακόμα πως ο Αλέξης Κούγιας θα δώσει ανοικτή συνέντευξη τύπου σε όλους τους εκπροσώπους όλων των ΜΜΕ της Λάρισας.

Η ανακοίνωση

“1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι βοηθός προπονητού αναλαμβάνει ο Ηλίας Φυντάνης στη θέση του Δημήτρη Σίτσα.

Ο Ηλίας Φυντάνης θα προπονήσει την ΑΕΛ αύριο και, εφόσον μέχρι το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δεν ανευρεθεί κατάλληλος έλληνας προπονητής για την ΑΕΛ, θα κοουτσάρει την ομάδα στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εφόσον προσληφθεί νέος προπονητής και επιθυμεί να διατηρήσει ως βοηθό του τον κ. Φυντάνη, θα παραμείνει και ως βοηθός του νέου προπονητού.

Άλλως θα μεταπηδήσει στη θέση του τεχνικού διευθυντού με άμεσο συνεργάτη του τον Βασίλη Βάνη, ο οποίος παραμένει στη θέση του.

2. Την Τετάρτη 27/9/2017 και ώρα 18:00 ο κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει ανοικτή συνέντευξη τύπου σε όλους τους εκπροσώπους όλων των ΜΜΕ της Λάρισας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν έχουν τις τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους στις συνεντεύξεις τύπου της Super League.

Για τη συμμετοχή των εκπροσώπων αρκεί απλή διαπίστευση.

Η ανοικτή συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις