Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Άλωσε την έδρα της Κέρκυρας η Ξάνθη

Άλωσε την έδρα της Κέρκυρας η Ξάνθη
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ξάνθη επικράτησε εκτός έδρας της Κέρκυρας με 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς μακριά από τα Πηγάδια.

Η Ξάνθη έφυγε με το διπλό (0-2) από την έδρα της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague, χάρη σε γκολ των Μεχία στο 65΄ και Σιλά στο 85′. Οι Ακρίτες έφτασαν τους 9 βαθμούς, όντας μόνοι στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Να σημειωθεί ότι από το 72ο λεπτό η Κέρκυρα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μπαλάφα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες, η ομάδα του Ιονίου έχασε την ευκαιρία της αγωνιστικής στο 77ο λεπτό, με τον Ζίφκοβιτς να νικά τον Παμλίδη από τα τρία μέτρα (!). Τελικά, το γκολ το πέτυχε η Ξάνθη, με τον Σιλά να “σφραγίζει” το διπλό στο 85′.

Οι συνθέσεις των ομάδων

KΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς (46΄ Βενέτης), Τουράμ (71΄ Ντουαλά), Γκόμες, Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Μπαλάφας, Επστάιν (43΄ Νούνες), Ντιόγκο, Γρομητσάρης.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γέντρισεκ (63΄ Ρότσε), Λισγάρας, Ντε Λούκας, Κασάδο, Μπρίτο (87΄ Κάστρο), Καμαρά, Σβαρνάς, Μεχία, Κίκε (79΄ Σιλά).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις