Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ανέστης: «Δεν το βλέπω σαν απάντηση στους επικριτές μου»

Ανέστης: «Δεν το βλέπω σαν απάντηση στους επικριτές μου»

Ο Γιάννης Ανέστης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ισοπαλίας που πήρε η ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν, αλλά δεν ασχολείται με τους επικριτές του! Δεν ήθελε να τους απαντήσει.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια που κάναμε από το πρώτο λεπτό. Είναι σπουδαίος ο πόντος που πήραμε για τη συνέχεια. Έκανα καλό ματς, όπως προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι. Συνεχίζουμε. Δεν το βλέπω σαν απάντηση στους επικριτές μου» είπε αρχικά ο γκολκίπερ της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Αυτή κάνουν τη δουλειά τους και εγώ τη δική μου στο γήπεδο, προσπαθώ κάθε μέρα να προπονούμαι σκληρά και να βελτιώνομαι. Ήταν μεγάλο ματς για εμάς, δεν έχουμε αγωνιστεί όλοι σε τόσο μεγάλο επίπεδο κάτι που κάνει ακόμη ποιο σπουδαίο το αποτέλεσμα.

Αν μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν, τότε ίσως μπορέσουμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Αν όχι τότε τουλάχιστον το εισιτήριο για τους 32 της διοργάνωσης. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα».

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος που επίσης διακρίθηκε στο Μιλάνο και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και σε ένα ιστορικό γήπεδο. Καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία που είναι πολύ σημαντική για την παρουσία μας στον όμιλο.

Κάθε παίκτης περιμένει την ευκαιρία του, έτσι την περίμενα κι εγώ. Προσπάθησα να δώσω το 100% και νομίζω τα κατάφερα. Με βολεύει το σχήμα με τρεις στόπερ. Ήταν κάτι καινούριο, θα το δουλέψουμε και πιστεύω να πάω ακόμη καλύτερα.

Γενικά αυτός ο βαθμός σήμερα εδώ έδειξε ότι η ΑΕΚ επέστρεψε και στην Ευρώπη. Τίποτα δεν τελείωσε βέβαια και πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Η εμπειρία στο San Siro ήταν μαγική».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις