Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Απολαυστικός ο ΠΑΣ Γιάννινα! “Ανατροπή” με Πλατανιά

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς

Βρέθηκε να χάνει στο 7′ μέσα στους “Ζωσιμάδες”. Ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, έφτασε στην ανατροπή επί του Πλατανιά (3-1) και πήρε το πρώτο του φετινό “τρίποντο” στο… σπίτι του.

Την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη στη Superleague και δεύτερη συνολικά- πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε εντός έδρας του Πλατανιά με 3-1.

Ρυθμός, φάσεις και 4 γκολ!

Το παιχνίδι είχε από τα πρώτα του λεπτά πολύ καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να δείχνουν πως είναι πολύ καλά “δουλεμένες” από τους προπονητές του. Το πρώτο 15λεπτο ήταν γεμάτο φάσεις και γκολ! Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε σημαντική ευκαιρία στο 3′ με την κεφαλιά του Κόντε, αλλά 4 λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ μέσα στους “Ζωσιμάδες”.

Ο Γκρζέλτσακ πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και με δυνατό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του… ξαφνιασμένου Βελλίδη. Η συνέχεια όμως ανήκε στους γηπεδούχους που έφτασαν στην ανατροπή με εντυπωσιακό τρόπο!

Στο 12′ ο ΠΑΣ Γιάννινα έφερε το ματς στα ίσα. Ο Πέδρο Κόντε βρήκε το χώρο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κοκκαλά για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις για να φτάσουν στο 2-1 και τα κατάφεραν στο 36′ με την κεφαλιά του Τζημόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα ο Ναδάλες βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη, που με… σουτάρα έκανε το 3-1 για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Έπεσε ο ρυθμός – Δεν απειλήθηκε ο ΠΑΣ

Ο απίστευτος αγωνιστικός χώρος των “Ζωσιμάδων” ήταν αυτό που εντυπωσίασε και στην επανάληψη, αφού στα πρώτα της λεπτά οι δυο ομάδες είχαν αρκετά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου, κάτι που δεν βοήθησε στο να πάρει καλό ρυθμό το ματς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αμύνθηκε αποτελεσματικά, δυσκόλεψε πολύ τον Πλατανιά και ήταν αυτός που έχασε τεράστια ευκαιρία στο 60′. Μετά από ωραία αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Γιάκος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση δεξιά, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοκκαλά στο τετ-α-τετ.

Οι παίκτες του Παράσχου δεν μπόρεσαν να “ανοίξουν” την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ στο 86′ εξανεμίστηκε κάθε ελπίδα για… ανατροπή, αφού ο Ντικαμονά άφησε τους Χανιώτες με δέκα παίκτες (απευθείας κόκκινη κάρτα, αφού χτύπησε στο πρόσωπο τον Κόντε κατά την “κοκορομαχία” τους).

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις