Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Το απόλυτο ο Πανιώνιος! Κορυφή για τον Ιστορικό

Το απόλυτο ο Πανιώνιος! Κορυφή για τον Ιστορικό
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πανιώνιος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα και στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ιστορικός επικράτησε εντός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague, κι έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Γρηγορίου έπιασαν εκπληκτική απόδοση, είχαν δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για περισσότερα από δύο γκολ. Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν οι Χατζισαφί (39′) και Λάμπρου (56′).

Ο Πανιώνιος ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν πολύ δυνατά και στο 9′ είχαν δοκάρι με τον Μασούντ. Στο 39′ ο Χατζισαφί πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν το δεύτερο γκολ. Η πίεση απέδωσε καρπούς και στο 56′ ο Λάμπρου με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Απόλλων είχε δοκάρι με τον Ελμπάζ, στην καλύτερη ευκαιρία στον αγώνα για τους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (63′ Ταπόκο), Μασούρας (87′ Σαραμαντάς), Μασούντ, Λάμπρου, Ντουρμισάι (80′ Γεσίλ).

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος (70′ Μενδρινός), Μπαμπιάρζ (87′ Ελμπάζ), Χουάρες, Κονέ, Ανιέτε, Μάατσεν (46′ Αλμπάνης), Καστιγέχος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις