Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ: Με άμυνα… ανάγκης οι “κιτρινόμαυροι”

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μπορεί το μεγάλο της “όπλο” αυτή τη στιγμή να είναι η επίθεση της, αλλά η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα στα μετόπισθεν και θα πάει με άμυνα… ανάγκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλντερ Λόπες κρίθηκε ανέτοιμος, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής της ΑΕΚ και τον Ροντρίγκο Γκάλο, για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έχει επιβαρυνθεί από τα τελευταία ματς και ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής, από το να ρισκάρει έναν πιθανό τραυματισμό του.

Έτσι, όλα δείχνουν πως ο Χιμένεθ θα εμπιστευθεί έναν από τους Γιανούτσο – Βινίσιους για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, που ξεπέρασε το πρόβλημα στο πέλμα που… απέκτησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως νοκ – άουτ είναι επίσης ο Τσόσιτς (σ.σ. Τραυματίας αλλά και τιμωρημένος), ο Σιμόες (πρόβλημα τραυματισμού) όπως και οι Λαμπρόπουλος, Κονέ, Τσιγκρίνσκι, Γιακουμάκης και Μπάρκας.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Βλαχομήτρος, Τρίστασον, Ροντρίγκες, Γιούσης, Κλωναρίδης, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις