Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παναθηναϊκός: Ψάχνοντας το “θαύμα”

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παναθηναϊκός: Ψάχνοντας το “θαύμα”
Eurokinissi

Ανέφικτο; Μάλλον έτσι είναι. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα γίνονται. Τις ελάχιστες πιθανότητες του για πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός, που αγωνίζεται στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:45), στη ρεβάνς του 2-3 της Λεωφόρου.

Η ήττα με 3-2 μέσα στη Λεωφόρο δεν αφήνει πολλά περιθώρια για.. όνειρα. Όσες ελπίδες όμως υπάρχουν για πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ο Παναθηναϊκός θα τις κυνηγήσει στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το έργο των “πρασίνων” βέβαια δεν είναι δύσκολο μόνο λόγω της ήττας στο πρώτο ματς, ή για το γεγονός πως δεν έχουν νικήσει ποτέ στην ιστορία τους μέσα στην Ισπανία. Το “Σαν Μαμές” αποτελεί ένα.. τεράστιο εμπόδιο, αφού είναι μια έδρα όπου χάνουν ομάδες σαν τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Για έναν φιλοξενούμενο, στο “λάκκο των λεόντων” δεν αργεί και πολύ να.. στραβώσει το παιχνίδι!

Οι Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να στηρίζεται στον Τσάβες για να το κάνει. Παράλληλα, η άμυνα θα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο, αφού τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει ιδιαίτερη αστάθεια.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το “τριφύλλι” με σύστημα 4-4-2 και τους: Βλαχοδήμο, Γιόχανσον, Κουτρουμπή, Κολοβέτσιο και Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλη, Καμπέσας, Λουντ, Λουτσιάνο, Τσάβες.

Όσον αφορά την Αθλέτικ Μπιλμπάο, φαίνεται πως θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1 και τους Αριζαμπαλάγκα, Λέκουε, Νούνιες, Λαπόρτ, Μπαλενθάγα, Βέσγκα, Μπενιάτ, Ραούλ Γκαρσία, Μουνιαΐν, Γουίλιαμς και Αντούριθ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις