Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος και στην Ξάνθη! Συνεχίζει αήττητος στην κορυφή

Ατρόμητος και στην Ξάνθη! Συνεχίζει αήττητος στην κορυφή
ΦΩΤΟ eurokinissi

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο ο Ατρόμητος!. Το τρένο της ομάδας του Περιστερίου δεν είχε στάση ούτε στη Ξάνθη. Με σκόρερ τους Ουάρντα και Ντιγκινί, οι Περιστεριώτες επικράτησαν της ακριτικής ομάδας με 2-0 στα Πηγάδια και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague, μετά και το πέρας της 9ης αγωνιστικής.

Ο Ατρόμητος έδωσε συνέχεια στη ξέφρενη πορεία του και στην 9η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε εκτός έδρας της Ξάνθης με 2-0 και παρέμεινε αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Περιστεριώτες δεν… ζαλίστηκαν στην κορυφή, τρελαίνοντας… κόσμο σε ακόμα μία αγωνιστική. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Ουάρντα (41′) και Ντιγκινί (83′).

Ο αγώνας

Η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να γίνει απειλητική, δίχως όμως αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος ήταν καλά στημένος, ξεπέρασε με άνεση την πίεση των γηπεδούχων στα πρώτα λεπτά και σταδιακά άρχισε να παίρνει μέτρα και να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ.

Ο Ντάουντα (κεφαλιά στο 27′), ο Χατζηισαΐας (κεφαλιά στο 29′) και ο Ουάρντα (σουτ στο 33′) απείλησαν την εστία του Ζίβκοβιτς, ενώ στο 41′ ο τελευταίος παραβίασε την εστία του, γράφοντας το 0-1  με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Ξάνθη έφτασε κοντά στο 1-1, αλλά ο Γιαννιώτης σταμάτησε τον Γέντρισεκ. Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος κράτησε με σχετική άνεση το 0-1, ενώ “καθάρισε” το παιχνίδι στο 82′, όταν ο Ντιγκινί με εξαιρετικό γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Μεχία, Ντε Λούκας (58′ Ορφανίδης), Λουσέρο, Μπρίτο, Κίκε (65′ Ρότσε), Γέντρισεκ (58′ Τριάδης).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον (86′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Ουάρντα (72′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ντάουντα (78′ Μανούσος).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις