Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Champions League: “Αφεντικό” με Μέσι η Μπαρτσελόνα! “Tριάρα” σε Γιουβέντους

Μπαρτσελόνα
ΦΩΤΟ reuters

Ιδανική πρεμιέρα για την Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Champions League. Οι Καταλανοί πήραν… εκδίκηση από τη Γιουβέντους, για τον περσινό αποκλεισμό από τα προημιτελικά της διοργάνωσης, επικρατώντας με 3-0. Τα πρώτα γκολ του Μέσι κόντα στον Μπουφόν.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης (12/09) ο Μέσι δεν είχε σκοράρει ποτέ κόντρα στον Μπουφόν. Αυτό όμως άλλαγε.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-0 την Γιουβέντους, στην πρεμιέρα των φετνών ομίλων του Champions League, με τον Αργεντινό να “νικά” δυο φορές τον Ιταλό πορτιέρε και να δημιουργεί και το τέρμα του Ράκιτιτς.

Ο Μέσι βρήκε για πρώτη φορά… δίχτυα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ενώ το “τρίποντο” για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε “κλείδωσε” στο 56΄ ο Ιβάν Ράκιτιτς. Ο Αργεντινός διαμόρφωσε το τελίκό 3-0 υπέρ των “μπλαουγκράνα” στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League -στο 69΄- μετά από ασίστ του Ινιέστα.

Οι ενδεκάδες:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Ουμτιτί, Αλμπα, Πικέ, Ινιέστα (83΄ Γκόμες), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (77΄ Παουλίνιο), Ντεμπελέ (70΄ Σέρχι Ρομπέρτο), Σουάρες, Μέσι

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Σάντρο, Μπενάτια, Μπαρτσάλι, Ντε Σίλιο (41΄ Στουράρο), Ματουϊντί, Πιάνιτς, Κόστα, Ντιμπάλα, Μπεντανκούρ (63΄ Μπερναρντέσκι), Ιγκουαΐν

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο:

Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους 3-0

Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-3

Η βαθμολογία:

Μπαρτσελόνα 3

Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3

Ολυμπιακός 0

Γιουβέντους 0

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις