Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Δραματικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό! «Ξεπουλάει» παίκτες για τις υποχρεώσεις του

Παναθηναϊκός

-Δραματικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου
-Οι πωλήσεις βασικών παικτών αυτή τη στιγμή, όπως του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα βάζουν χρήμα στα ταμεία
-Μόνο έτσι θα αποπληρωθούν μισθοί και υποχρεώσεις
-Φοβάται τη διάλυση ο Ουζουνίδης

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει 2 εκ. ευρώ από τη μετακίνηση του 23χρονου τερματοφύλακα. Με τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα τον επόμενο μήνα, οπότε και είναι προγραμματισμένες οι δόσεις συμβολαίων παικτών, αλλά και οι μισθοί τους. Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πει ότι θα βάλει 20 εκ. από το χρέος και ίσως η χρονιά βγει.

Ετσι όπως τρέχουν τα γεγονότα ο Βλαχοδήμος δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης από το ρόστερ που θα απομακρυνθεί.

Ήδη θεωρείται πιθανό ότι τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης με τον Παναθηναϊκό να ελπίζει ότι θα πάροει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι σε ομάδες του εξωτερικού.

Επίσης, δύσκολα θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με κάποιους παίκτες που ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ζητήσει να ανανεωθούν πρόωρα τα συμβόλαιά τους. Πρόκειται για τους Μολέντο, Λουντ και Κουλιμπαλί. Εξυπακούεται ότι με τα ισχύοντα δεδομένα κανείς από τους προαναφερθέντες δεν θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει για το μέλλον του στο «τριφύλλι».

Στο μεταξύ, θεωρείται βέβαιο ότι θα τους μιλήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος σύμφωνα με την «Πράσινη» ενημερώθηκε προσωπικά από τον κ. Αλαφούζο για τους λόγους της αποχώρησής του. Ο προπονητής της ομάδας ναι μεν φοβάται τη διάλυση αλλά θα πει στους παίκτες να μην έχουν άγχος και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τα λεφτά τους.

Πηγή: Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις