Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Δυτική Αττική: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών ο Ολυμπιακός [pics, vid]

Δυτική Αττική: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών ο Ολυμπιακός [pics, vid]

Ο Ολυμπιακός στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής. Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ μοίρασε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, νερού και πρώτων ειδών ανάγκης στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Όπως τονίζεται στην ενημέρωση του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν να βοηθούν τους πλημμυροπαθείς και τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά

Με εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, νερού, ειδών καθημερινής ανάγκης, προκειμένου να τα διαθέσει άμεσα στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας. Όλα αυτά τα είδη πρώτης ανάγκης θα διανεμηθούν άμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες των προηγούμενων ημερών και οι οποίες στοίχισαν ζωές!

Η αντιπροσωπεία των «ερυθρόλευκων», με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Καραϊσκάκης ΑΕ» κ. Βασίλη Βασιλειάδη, καθώς και στελέχη από το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, την «Καραϊσκάκης ΑΕ» και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημαρχείο Μάνδρας-Ειδυλλίας και παρέδωσαν το υλικό, ώστε να διανεμηθεί στους πληγέντες κατοίκους της περιοχής.

Εξίσου σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός άνοιξε τις αποθήκες του Προπονητικού Κέντρου στο Ρέντη, προκειμένου να προσθέσει στην «ερυθρόλευκη» βοήθεια, προς τους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής, ιματισμό και υποδήματα. Στη συνεχιζόμενη βροχόπτωση και τον δυνατό άνεμο έρχεται να προστεθεί και η πτώση της θερμοκρασίας, γεγονός που καθιστά την παροχή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ρούχων και υποδημάτων, εξίσου σημαντική, για τους συνανθρώπους μας. Παράλληλα, στα υλικά τα οποία προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει ο Σύλλογός μας, συμπεριλαμβάνονται νιτσεράδες, γαλότσες και αδιάβροχα, φτυάρια και εργαλεία εν γένει, κουβέρτες και άλλα είδη που μπορούν να κρατήσουν ζεστούς, όσους αγωνίζονται καθημερινά, υπό αντίξοες συνθήκες, για να σώσουν το βιός τους…

Ο Ολυμπιακός πρωτοστατεί και στον τομέα της Κοινωνικής Δραστηριότητας. Η βοήθεια την οποία ο Σύλλογος προσφέρει στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη, δεν περιορίζεται μόνο σε έκτακτες ανάγκες και «ιδιαίτερες περιπτώσεις», αλλά συνεχίζεται αδιάκοπα όλο το χρόνο. Κάθε χρόνο που περνάει το έργο της ΠΑΕ Ολυμπιακός αυξάνεται και η βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας γιγαντώνεται. Αυτός είναι, άλλωστε, ο μόνος δρόμος…

Άξιο αναφοράς είναι ότι η αποψινή κίνηση του Ολυμπιακού δεν πρόκειται για μεμονωμένη ενέργεια. Ο Σύλλογός μας βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τη δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, κα. Ιωάννα Κριεκούκη, προκειμένου η προσπάθεια να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Από αύριο Σάββατο και για το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν νέες αποστολές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και διανομή υλικού στο Δημαρχείο της Μάνδρας, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη. Ο Ολυμπιακός σκύβει για ακόμη μία φορά επάνω από εκείνους που έχουν ανάγκη και προσφέρει άμεση και χειροπιαστή βοήθεια, προκειμένου να ανακουφιστούν!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις