Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελλάδα – Γιβραλτάρ: Κλείνει θέση στα μπαράζ του Μουντιάλ 2018

Εθνική Ελλάδας

Το “χρυσό” τρίποντο που θα της δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την είσοδο της στο Μουντιάλ 2018 θέλει να πάρει η Εθνική Ελλάδας, που αντιμετωπίζει στο “Γ. Καραϊσκάκης” το αδύναμο Γιβραλτάρ (21:45, NewsIt.gr, ΣΚΑΪ, Cosmotesports1)

Έτοιμη να τσεκάρει το “εισιτήριο” της για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας είναι η Εθνική Ελλάδας.

Η “γαλανόλευκη” αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ στο “Γ. Καραϊσκάκης” (21:45, NewsIt.gr, ΣΚΑΪ, Cosmotesports1) και θέλει τη νίκη για να… παίξει την είσοδο της στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του επόμενου καλοκαιριού σε δυο αγώνες, τον προσεχή Νοέμβριο!

Να θυμίσουμε πως η Βοσνία -που έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα μπαράζ, θα παίζει εκτός με την Εσθονία.

Η πιθανή σύνθεση της Εθνικής Ελλάδας

Ο Μίχαελ Σκίμε θα πρέπει να παρατάξει την Εθνική Ελλάδας κόντρα στο Γιβραλτάρ, χωρίς τους τιμωρημένους Σάμαρη, Μανωλά και Δώνη που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες κόντρα στην Κύπρο.

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα 4-2-3-1 με τον Καρνέζη κάτω απ’ τα δοκάρια και τους Μανιάτη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Τζαβέλλα στην άμυνα (αναμένεται να προφυλαχθεί ο Τοροσίδης).

Οι Ζέκα και Τζιόλης αναμένεται να βρεθούν στα χαφ, ενώ την μεσοεπιθετική γραμμή θα αποτελέσουν οι Μάνταλος, Σταφυλίδης και Φορτούνης. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θα έχει ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Μήτρογλου.

Άξιο αναφοράς, πως -ενόψει των μπαράζ- στο όριο των καρτών είναι οι Μήτρογλου, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης και Ρέτσος.

Πιθανό σχήμα για το Γιβραλτάρ

Το Γιβραλτάρ αναμένεται να παραταχθεί με τους Ιμπραχίμ, Πούσεϊ, Τσιμπολίνα, Γκαρσία, Μπαρνέτ, Μασκαρένια, Μπόσιο, Μπάρντον, Γουόκερ, Ερνάντεζ και Κουμίς.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων, η Εθνική Ελλάδας επικράτησε 4-1, στον εναρκτήριο αγώνα των προκριματικών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις