Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελλάδα – Γιβραλτάρ: «Ξαναγίναμε η ομάδα που είχαμε»

Ελλάδα – Γιβραλτάρ: «Ξαναγίναμε η ομάδα που είχαμε»

Στο οικογενειακό κλίμα που επέστρεψε στην Εθνική ομάδα εστίασε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος παρέστη εκ μέρους των διεθνών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με το Γιβραλτάρ.

Ερωτηθείς για το αν αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν άγχος περιμένοντας τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, παραδέχθηκε ότι «ήταν πολύ δύσκολα για όλους να περιμένουμε αποτελέσματα άλλων ομάδων, αλλά σταθήκαμε τυχεροί».

«Μετά την ήττα από το Βέλγιο είχα πει ότι θα κάναμε το καθήκον μας. Κάναμε το πρώτο βήμα και περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Ήταν όμως πολύ αγχωτικό, όλοι ήμασταν στα κινητά και στις τηλεοράσεις για την εξέλιξη των παιχνιδιών».

Και συνέχισε: «Αυτό που έπρεπε να διορθώσουμε και το διορθώσαμε πολύ γρήγορα ήταν να γίνουμε ομάδα ξανά. Συζητήσαμε και βρήκαμε τη λύση πολύ γρήγορα. Ξαναγίναμε η ομάδα που είχαμε στα γήπεδα της Πολωνίας και της Βραζιλίας και ήμασταν ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο».

Όπως εξήγησε «όλα ξεκίνησαν στην Αυστραλία, ήταν πολύ σημαντικά παιχνίδια για τη νοοτροπία της ομάδας. Εκεί το γυρίσαμε. Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει όλες τις ομάδες στα μάτια και να πάρει τις νίκες για μεγάλες προκρίσεις και για να έχει μια καλή πορεία σε κάθε διοργάνωση».

Τι δεν πρέπει να ξαναγίνει; «Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε, Το θέμα είναι ότι γύρισε η κατάσταση. Θα παίξουμε στα μπαράζ, αν θα περάσουμε θα εξαρτηθεί από εμάς. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως γίναμε πάλι οικογένεια».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις