Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Επίθεση” οπαδών στον Ντοναρούμα! Έβαλε τα κλάματα [vid]

Ντοναρούμα - Μίλαν

Οι φήμες θέλουν τον Τζίτζι Ντοναρούμα να είναι δυσαρεστημένος στη Μίλαν και να ψάχνει μετεγγραφή. Οι φίλοι των “ροσονέρι” σήκωσαν πανό με “σκληρά”λόγια για τον νεαρό πορτιέρε, κάνοντας τον να βάλει τα κλάματα!

Η κόντρα μεταξύ του Τζίτζι Ντοναρούμα και των οπαδών της Μίλαν… φούντωσε ξανά, μετά το περασμένο καλοκαίρι (σ.σ. Ο παίκτης ήταν.. κόκκινο πανί για τους φίλους της ομάδας, μέχρι που υπέγραψε νέο συμβόλαιο).

Η έντονη φημολογία που εμφανίζει τον Ιταλό πορτιέρε δυσαρεστημένο στη Μξίλαν και έτοιμο για μετεγγραφή προκάλεσε την οργή των φίλων των “ροσονέρι”.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μίλαν σήκωσαν πανό -στο περιθώριο του αγώνα της ομάδας στο “Σαν Σίρο” κόντρα στην Βερόνα- γράφοντας σκληρά λόγια για τον ίδιο και τον αδερφό του, Αντόνιο Ντοναρούμα, που από τον Αστέρα Τρίπολης πήγε στη Μίλαν.

Οι φίλοι της Μίλαν υποδέχθηκαν τον Ντοναρούμα με σφυρίγματα και αποδοκιμασίες πριν την έναρξη του αγώνα για το Κύπελλο Ιταλίας και με το εξής πανό: “Ψυχολογική βία με 6 εκατομμύρια το χρόνο και την απόκτηση ενός αδελφού “παράσιτου” ; Φύγε τώρα, η υπομονή μας τελείωσε”.

https://twitter.com/brfootball/status/941052706193657858

Οι τηλεοπτικές εικόνες της RAI απεικόνισαν λίγο αργότερα τον Λεονάρντο Μπονούτσι να εμψυχώνει τον Ντοναρούμα στα αποδυτήρια, αφού ο 18χρονος πορτιέρε είχε βάλει τα κλάματα!

https://twitter.com/ZIODAVIDHANLI/status/941034200832016391

“Ασπίδα” από Γκατούζο

Ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, θέλησε να υπερασπιστεί τον Ντοναρούμα, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

“Είναι ένα 18χρονο παιδί, ο καλύτερος γκολκίπερ στον κόσμο σε αυτή την ηλικία και είναι πολύ στενοχωρημένος. Ξέρω πως πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή και ένα καταπληκτικό παιδί. Από τη στιγμή που ο σύλλογος λέει πως δεν θέλει να πουλήσει κανέναν, τότε γιατί το συζητάμε;

Σέβομαι τον κόσμο, αλλά θα πρέπει να ξέρουν στα αλήθεια αν θέλουν να μείνει ή να φύγει. Νιώθω πολύ άσχημα, γιατί ο κόσμος αντιμετωπίζει ένα παιδί σαν να είναι τέρας και δεν το αξίζει αυτό. Ο ίδιος δεν μου έχει πει ποτέ πως θέλει να φύγει. Αν το είχε κάνει, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Δεν ξέρω τι μπορεί να θέλει ο ατζέντης του (σ.σ. Μίνο Ραϊόλα), εγώ μιλώ καθημερινά με τον παίκτη και δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα”, ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις